Επόμενες προβολές του Agora στον κόσμο. Συνεχίζεται η κυκλοφορία του συλλεκτικού Box-Set
On Ιανουάριος 16, 2016

AGORA - Poster
Η διεθνής πορεία του AGORΑ στις μεγάλες οθόνες συνεχίζεται, με φεστιβαλικές προβολές σε τρεις πόλεις της Γερμανίας κατά τον Ιανουάριο, ενώ η ταινία θα προβληθεί επίσης στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου. Παράλληλα, συνεχίζεται η κυκλοφορία του συλλεκτικού DVD/CD BOX SET της ταινίας, καθώς και η online διανομή της μέσω Video On Demand.

 

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ HELLAS FILMBOX BERLIN ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

To AGORΑ συμμετέχει στο Hellas Filmbox Berlin (21-24 Ιανουαρίου), το πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Βερολίνο. Πρόκειται για ένα νέο φεστιβάλ που στόχο έχει να αναδείξει τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο και να τον παρουσιάσει στο κοινό της Γερμανίας, προσφέροντας μέσα από τα μάτια των κινηματογραφιστών της χώρας μια εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας που δεν παρουσιάζεται από τα κυρίαρχα γερμανικά ΜΜΕ. To AGORΑ πρόκειται να διαγωνιστεί στην κατηγορία Ντοκιμαντέρ μαζί με 11 ακόμη ταινίες. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 15:30 στον ιστορικό κινηματογράφο Babylon.

 

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ GLOBALE ΣΤΗΝ ΕΣΣΗ

To AGORΑ συμμετέχει στο Φεστιβάλ Κριτικής της Παγκοσμιοποίησης Globale (22 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου) που πραγματοποιείται σε οκτώ πόλεις του κρατιδίου της Έσσης στην κεντρική Γερμανία. Η ταινία θα προβληθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στο Μάρμπουργκ (Capitol, 18:00) και στο Γκίσσεν (Jokus, 20:30). Τις προβολές θα συνοδεύσουν συζητήσεις με τον ερευνητή του Πανεπιστημίου του Μάρμπουργκ Fabian Georgi.

 

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

To AGORΑ συμμετέχει στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (20-31 Ιανουαρίου). Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, διεξάγεται σε τέσσερις πόλεις της Πελοποννήσου και περιλαμβάνει ένα πανόραμα 76 ελληνικών και ξένων κινηματογραφικών παραγωγών της τελευταίας πενταετίας. Το AGORΑ θα προβληθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:30 στον κινηματογράφο Cine Cinema στην Αμαλιάδα.

AGORA - DVD

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ BOX-SET – ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το πολυσυζητημένο, αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ κυκλοφορεί πλέον σε DVD στα ελληνικά και στα αγγλικά. Περιλαμβάνονται επίσης πρόσθετες σκηνές που δεν συμπεριλήφθηκαν στην ταινία καθώς και ειδικό δίγλωσσο ένθετο 48 σελίδων με αναλυτικές πληροφορίες για την ταινία και τους δημιουργούς της. Για πρώτη φορά επίσης παρουσιάζεται το CD του soundtrack της ταινίας σε σύνθεση του Γιάννη Παξεβάνη, με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών. Το συλλεκτικό AGORA DVD/CD BOX SET διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Small Planet, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

  • Στα καταστήματα της αλυσίδας Public σε όλη την Ελλάδα (από τη Δευτέρα 25/01/2016)
  • Στα καταστήματα της αλυσίδας Ιανός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • Στο Βιβλιοπωλείο Πολιτεία (Ασκληπιού 1-3, Αθήνα, τηλ. 210 3616373)
  • Στο Βιβλιοπωλείο Πλειάδες (Σπύρου Μερκούρη 62, Παγκράτι, τηλ. 210 7249604)
  • Στο Βιβλιοπωλείο Λεμόνι (Ηρακλειδών 22, Θησείο, τηλ. 210 3451390)

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ONLINE ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΣΩ VIDEO ON DEMAND

Παράλληλα το AGORΑ εξακολουθεί να διατίθεται ως VOD (Video on Demand) σε online streaming, μέσω της υπηρεσίας Vimeo On Demand σε πέντε γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Συντονιστείτε στο http://agora.smallplanet.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παραγγείλετε τώρα το AGORA DVD/CD BOX SET εδώ
Δείτε την ταινία σε Video On Demand: agora.smallplanet.gr
Επισκεφθείτε το επίσημο site της ταινίας: www.agorathedoc.com
Facebook: facebook.com/agorathedoc
Twitter: twitter.com/agorathedoc