Προβολές του Agora τον Νοέμβριο στον κόσμο
On Νοέμβριος 5, 2015

AGORA - Poster
Συνεχίζεται η διεθνής πορεία του AGORΑ με προβολές στην Αγγλία, τη Γερμανία, την Πολωνία και τη Γουατεμάλα κατά το μήνα Νοέμβριο. Παράλληλα, η ταινία εξακολουθεί να διατίθεται online μέσω της υπηρεσία Vimeo On Demand και πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το συλλεκτικό DVD Box Set που θα περιλαμβάνει και το πρωτότυπο soundtrack της ταινίας σε μουσική του Γιάννη Παξεβάνη.

 

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ «ΜΝΗΜΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΤΗΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑΣ

Το AGORΑ ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της 7ου Φεστιβάλ Διεθνούς Κινηματογράφου «Μνήμη, Αλήθεια, Δικαιοσύνη» στη Γουατεμάλα. Η ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 18:30 στον κινηματογράφο Cine Lux στην Πόλη της Γουατεμάλας.

 

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΛΕΣΤΕΡ

Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Λέστερ σε συνεργασία με την Ερευνητική Ομάδα για τα Μέσα και τη Δημοκρατία του Πανεπιστημίου του Λέστερ διοργανώνουν προβολή του AGORΑ στα πλαίσια του Μήνα Ντοκιμαντέρ που πραγματοποιείται στο Documentary Media Centre στην πόλη του Λέστερ. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 18:00. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή του Γιώργου Αυγερόπουλου μέσω Skype.

 

ΣΤΗΝ 29Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

Το AGORΑ προβάλλεται στα πλαίσια της 29ης Εβδομάδας Ελληνικού Κινηματογράφου στο Μόναχο (12-22 Νοεμβρίου). Στη φετινή διοργάνωση θα παρουσιαστούν 13 ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, καθώς και ταινίες μικρού μήκους πρόσφατης παραγωγής. Η προβολή του AGORΑ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 17:00 στο Κέντρο Πολιτισμού Gasteig.

 

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ HUMANDOC ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Στο Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ HumanDoc (20-22 Νοεμβρίου) στη Βαρσοβία πρόκειται να συμμετέχει το AGORΑ. Στο φετινό φεστιβάλ εκπροσωπούνται 31 χώρες με 17 μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ. Η προβολή του AGORΑ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 12:00 στον κινηματογράφο Kinoteka.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ONLINE ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΣΩ VIDEO ON DEMAND

Παράλληλα με τη διεθνή πορεία του στις μεγάλες αλλά και μικρές οθόνες, το AGORΑ εξακολουθεί να διατίθεται ως VOD (Video on Demand) σε online streaming, μέσω της υπηρεσίας Vimeo On Demand σε πέντε γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Συντονιστείτε στο agora.smallplanet.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δείτε την ταινία σε Video On Demand: agora.smallplanet.gr
Επισκεφθείτε το επίσημο site της ταινίας: www.agorathedoc.com
Facebook: facebook.com/agorathedoc
Twitter: twitter.com/agorathedoc